Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste Ik heb 1 a 2 weken voor ik ongesteld zou worden xtc, ghb, cannabis en lachgas in 1 avond gebruikt. Ik ben ondertussen nog steeds niet ongesteld geworden. Mijn cyclus duurt nu al 46 terwijl het normaal gezien rond de 31-35 dagen ligt. Mijn ongesteldheid is dus niet echt onregelmatig. Het is wel zo dat ik sinds 4 maanden geleden gestopt ben met de pil. Ik heb ook 2 zwangerschapstesten gedaan en ze waren beide negatief. Ik vraag me dus af of dit kan komen door de drugs. Het was niet de eerste keer dat ik deze drugs heb gebruikt maar heb wel van elke drugs een hogere hoeveelheid genomen dan dat ik voorheen nam. Het zou fijn zijn mocht ik hier wat meer duidelijkheid over krijgen MVG

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Sorry voor het late antwoord. Ik ben benieuwd of je inmiddels ongesteld bent geworden. Ja, dat kan door de drugs komen. Vooral de xtc en de ghb lijken verantwoordelijk voor de hormonale veranderingen die de verandering veroorzaken. Combineren van drugs geeft onvoorspelbare reacties. Dus ik kijk er nog niet gek van op. Behalve door zwangerschap kan het dus ook door de drugs komen.

Het is fijn als je ons nog een keer wilt mailen met de afloop. Want daar leert iedereen van. Als je nog vragen hebt, horen we dat natuurlijk ook graag.

Met vriendelijke groet,

Gerard A

Drugsarts

14 juli 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG