Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo ik gebruik lexapro ( escitalopram ) 20 mg 1x daag, nou gaan cocaine en amfetamine goed, alleen heb geen idee hoe ik een dealer moet zoeken na 6 jaar clean te zijn van 7 jaar ghb gebruik. Dus welke research chemicals geven soort gelijke effecten en doen niet so veel aan de serotonine receptoren, maar meer de dopamine en nordrenaline. Ik wil wel van anti depressivia af maar de afkick is heftiger voor mij dan 1 week in een zware psychose in detox van 30ml ghb per 2 uur. Vooral de elektrische schokken zijn beangstigend. Ik heb een gegeneraliseerde angst stoornis en sociale angst stoornis en hyhpochondrie. ( dit is behandeld, heb er wel last van maar een paniek aanval/ hyperventilatie kan ik wel met mijn gedachten verschuiven. Man 28 Ong: 150 kg Rook ook 2,5 wiet per dag waar ik mee ga stoppen inclusief tabak aangezien ik veel hoest. Ik combi wiet en cocaine/speed niet trouwens, wel met benzos

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Ik schat in dat je de serotonine receptoren wilt vermijden vanwege het gevaar op serotinesyndroom?

We hebben een link over deze combinatie: xtc en anti-depressiva.

Het risico daarop is inderdaad licht verhoogd.

Cocaïne doet meer op dopamine en adrenaline maar toch ook wat serotonine.

Speed vooral dopamine en adrenaline.

Research chemicals hebben ook allemaal hun eigen verhouding in deze effecten. Als je een specifiek middel beoogt kun je opnieuw mailen. Medicatie kan dit ook doen overigens. Venlafaxine, Wellbutrin en ritalin zijn voorbeelden.

Je afkick van sertaline was heftig. Waarschijnlijk ging je toen toch te snel. Dat moet veel aangenamer kunnen. Laat weten als je daar nog vragen over hebt. 

Denk ajb ook nog even na over de risico's van drugsgebruik in het algemeen bij een angststoornis.  Wel heel goed natuurlijk dat je de GHB al achter je hebt gelaten!

Met vriendelijke groet,

Gerard A

drugsarts 

04 augustus 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG