Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

hey, ik heb Gisteren een paar lijntjes speed genomen en opzich waren het redelijke lijntjes. Ik gebruik het zo af en toe wel eens, maar doseert niet altijd klein. Nou gisteren had ik naar 4 lijntjes meteen een honger gevoel terwijl ik dat normaal pas later kreeg. Hoe kan dit eigenlijk?

Antwoord van Drugsinfoteam

​​​​​​​​​​​​​​Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Je geeft aan af en toe speed te gebruiken en dat je de laatste keer onverwacht honger kreeg terwijl je dit normaal niet ervaart. Speed kan inderdaad de eetlust onderdrukken. Dit is ook wat je eerder ervaren hebt. Echter kan drugs ook anders vallen dan je gewend bent. Dit komt omdat je ervaring niet alleen bepaald wordt door het middel, maar ook door de set (hoe zit je in je vel) en de setting (in welke omgeving). Dit kan er dus voor zorgen dat je dingen anders ervaart.

Eetlust hebben is gezond, dus ik zou me er niet teveel zorgen over maken.

Je geeft aan wel vaker speed te gebruiken. Op jonge leeftijd kan drugsgebruik voor meer risico's zorgen. Je hebt meer kans op een verslaving en gebruik kan invloed hebben op je ontwikkeling. Lees meer over speed op onze pagina om risicos te beperken.

Heb je nog een vraag? Stuur me dan nog een bericht.

Groet,

Celeste
 

11 augustus 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG