Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hi, Ik had een paar maanden geleden LSD laten testen, en er zat 40ug LSD in een zegel. Nu was er ook 1p-lsd in de zegel gevonden. Ik kan me niet herinneren of de 1p-lsd nu deel was van die 40ug. Is het nu 40ug met daarbovenop nog een hoeveelheid 1p-lsd of kan ik er vanuit gaan dat de 40ug zowel LSD25 als 1p-lsd is? Ik ben bang dat als ik 2 zegeltjes neem ik opeens een veel te hoog aantal psychedelische stoffen binnenkrijg. Ik kan dus niet nog een keer bellen naar de resultatenlijn, want het resultaat zit al niet meer in de database. Waar kan ik het best van uitgaan? Gr

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bij het beantwoorden van de vraag ga ik er vanuit dat je de LSD in Nederland bij een testcentrum langs hebt gebracht.

Alleen LSD25 = 'gewone' LSD wordt bij het test laboratorium gekwantificeerd. De 40 ug die van de uitslag gaat dus enkel over het deel LSD25.

1p-LSD is eigenlijk LSD met waar een propionyl molecuul aan vast zit. Dit molecuul wordt er in het lichaam van af gebroken waardoor er in het lichaam gewone LSD vrij komt. 

1p-LSD wordt alleen gekwalificeerd. De uitslag zegt dus alleen dat er 1p-LSD aanwezig is, maar niet hoe veel. Je kan per zegel dus sowieso een sterker effect dan van 40 ug verwachten, maar het is niet duidelijk hoe veel sterker. Houd hier rekening mee met doseren.

Sjoerd

11 augustus 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG