Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, ik noem mij zelf even rick, en mijn 2 vrienden piet en peter, Piet, Peter en ik gingen op een avond ketamine doen uit utrecht, hierbij hebben wij veel geblowed 4 jointjes en 1 blunt, maar na die jointjes en blunt begonnen wij ketamine te nemen, maar snel begon ik met trillen op bed wanneer ik lag, daarna piet en toen peter ook hoe komt dit ? dat wij allemaal moesten trillen door ketamine.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Hoe gaat het nu met jullie? Trillen na blowen en ketamine kan voorkomen. De precieze oorzaak is niet zo duidelijk. Trillen kan verschillende oorzaken hebben. Trillen kan bijvoorbeeld ontstaan bij een angst- of paniekreactie. Dat hoeft soms geen bewuste reactie te zijn. Soms is dat ook onbewust. Hogere doseringen ketamine kunnen voor een verstoorde motoriek zorgen. Als je drugs combineert, geeft dat onvoorspelbare reacties. Hebben jullie de ketamine laten testen? Anders kan het natuurlijk ook nog een ander middel zijn. Hebben jullie nu nog ergens last van? Zo ja, laat het dan nog even weten.

Daarnaast zie ik dat je zestien jaar bent. Op jouw leeftijd zijn je hersenen nog volop in de groei. Drugsgebruik is dan extra risicovol. Je hebt een grotere kans om een verslaving te ontwikkelen. Maar je bent ook gevoeliger voor een angst- of paniekreactie. Met alle gevolgen van dien. Probeer als het lukt, je gebruik zo lang mogelijk uit te stellen. Het liefst tot in ieder geval je achttiende.

Met hartelijke groet,

Dion

20 oktober 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(3 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG