Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi Gerard Dank je wel voor je antwoord Ik heb inderdaad vanmorgen contact gehad met de apotheek en het antwoord was okay misschien wat te snel maar het gaat vandaag nu toch wat beter dus je kan er maar vanaf zijn. Nou geloof mij dit was een rit van de hel en terug. Wat ben ik vreselijk ziek geweest. De scherpe kantjes zijn er nu vanaf maar dit op deze manier iemand aandoen thuis is niet menselijk. Ik zou dit zo nooit meer doen. Nooit meer. Ik vind dat ze bij zoiets je moeten opnemen om dit onder begeleiding te doen. In het weekend had ik niemand die me kon helpen. Ben in die dagen 8 kilo afgevallen en me matras is een waterbed geworden. Ik vond dit onmenselijk en ook voor me gezin. Maar wat ik me wel heel goed besef nu wat een ZOOI ik al die tijd geslikt heb. Zint eer gij begint. Er is mij nooit verteld wat dit met je lichaam doet. Puur vergif wat ik naar binnen slikt iedere dag weer opnieuw. Dit zou niet moeten mogen. Er moet meer voorlichting komen over deze pillen. Ik weet nu wel voor mij nooit meer!!!!!! En als ik iemand kan helpen om dit te voorkomen zou ik dat zo graag willen doen. Afkicken gun ik mijn ergste vijanden nog niet.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Wat een nachtmerrie was dat! Je hebt helemaal gelijk dat er meer voorinformatie moet zijn en dat het stoppen begeleid moet worden. Je zou denken dat het wel al overal bekend is maar dat is toch niet zo. Fijn dat de scherpe randjes eraf zijn, maar je kunt nog overwegen een supplement te nemen genaamd 5-HTP.  Er is onderzoek dat dit supplement de afkick verzacht. Bijvoorbeeld twee weken nemen. Het is niet verslavend.

Wat kan je doen aan voorlichting? Misschien een afspraak maken met je apotheker en je ervaring delen. Die licht dan weer zijn personeel in. Ook je voorschrijver moet dit horen.

Het beste en een vriendelijke groet,

gerard A

Drugsarts 

 

 

25 november 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG