Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste, Vorige week ben ik dus voor het eerst geintroduceerd met de drugs mephedrone. Allemaal leuk en wel maar toen ik het nam kreeg ik dus een intense rush voor seks wat echt super voelde maar ik nam het dus met mijn beste vriend. Dus geen seks gehad natuurlijk. Ik vraag mij af als ik binnen een maand na mijn reis op zee terug mephedrone neem samen met mijn vriendin zou ik dezelfde rush feeling krijgen. Aangezien ik weet dat de dopamine het hoogst ligt bij eerste keer gebruik. Zo niet is er iets plaatsvervangend dat het zelfde effect heeft maar geen speed of xtc is.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je bent benieuwd of je dezelfde effecten van 4-MMC (Mephedrone) ervaart als je het binnenkort weer gebruikt. Het effect van drugs, wordt zowel door de drugs zelf, als de set (jij) en de setting (omgeving) bepaald. Elke keer kan je een ander effect krijgen. Meer info vind je op onze pagina over de drugs, set en setting.

Wat betreft jouw vraag over de invloed op het dopaminesysteem. Daar is geen antwoord op te geven. 4-MMC is namelijk een Nieuwe Psychoactieve Stof (NPS). Dat wil zeggen dat we over de werking en de risico's nog maar weinig weten. Op welke dopaminesystemen het invloed heeft en de mate waarin, is niet te zeggen. De mate van tolerantie, waar jij naar vraagt, dus ook niet. Vergeet ook niet dat het om de beleving gaat. Als je eenmaal weet wat je kan verwachten, is de spanning of kick er ook een beetje af. Merk je dan minder dan de eerste keer door de drugs? Of je verwachting? Misschien je gewenning? Blijft lastig om te zeggen.

Succes en een hartelijke groet,

Dion

22 januari 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG