Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hi, Ik neem soms een lijntje coke. Zo’n drie gram op jaarbasis. Ik denk dat dat niet veel is. Wat me opvalt is dat ik wat vermoeid raak als ik het gebruik ipv dat het opwekkend is en me energie geeft. Ik heb de coke laten testen. Hij is oké behalve dat er 5% levamisol bevat. Wat zou dit kunnen zijn?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Vermoeid raken van coke is niet iets wat je zou verwachten. Maar, het kan wel vaker komen. Het effect van drugs, wordt niet alleen door de drugs zelf bepaald. Maar ook door de set (jij) en de setting (omgeving). De set gaat dus over hoe jij in je vel zit. Maar ook de verwachting van drugs. Ben je lichamelijk gezond? Gebruik je medicijnen? Hoe is je stemming?

De omgeving gaat over alles om je heen. Ik kan me voorstellen dat in een kroeg met harde muziek, sneller een opwekkend effect ontstaat, dan in een warme en ontspannen thuissfeer met rustige muziek. Meer info hierover, check onze pagina over drugs set en setting. Het antwoord op jouw vraag, is hier ergens op te vinden. Vergeet ook niet dat combinatiegebruik, zoals met alcohol, ook voor meer onvoorspelbare effecten kan zorgen.

Met hartelijke groet,

Dion

26 februari 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG