Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste (hopenlijk) beantwoorder, Mijn appendix is er uit gehaald vanwege een ontsteking zoals wel vaker voor komt, maar nou zit ik met 1 vraag, ik moet nog 2 weken tabletvorm antibiotica en heb ook 2 dagen aan het infuus antibiotica gekregen omdat er al etter en pus in mijn buik was gelopen. Ik kan ook wel van, een jointje genieten, normaal meng ik deze met tabak maar had mezelf al voorgenomen om 1 maand te stoppen met tabak omdat, dat, slecht is voor het herstel van de wond. Maar nu vroeg ik mij af hoe het met pure wiet zit? Kan ik dat zonder complicaties tijdens mijn antibiotica kuur gebruiken of kan ik dit beter niet doen? En waarom? Ik snap dat ik hier geen rechten aan kan ontlenen etc. Maar ik ben gewoon even nieuws gierig wat iemand met ervaring hier over zegt Alsvast hartelijk bedankt!!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Zowel tabak als cannabis vertragen wondgenezing. Maar een enkele joint niet. Het wordt problematisch bij dagelijks gebruik. 

Verder blijft je drug, set en setting over. Lees de pagina even door.

Als je ziek bent krijg je sneller een bad trip, dat wil je niet. Als je het dan toch doet, moeten doseringen THC nog lager zijn dan gewoonlijk. Met pure wiet wordt dat waarschijnlijk risicovoller.

Ook eventuele bijwerkingen van de antibiotica tellen daar bij (bij de set) op.

Mvg,

Gerard A

drugsarts 

13 april 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG