Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb een tijdje behoorlijk wat ketamine gesnoven omdat ik mijn rug heb bezeerd. Maar ondanks dat het uiteraard wel helpt bij de pijn heb ik, denk ik, k-cramps er bij gekregen door overmatig gebruik. Deze pijn is minstens zo ondraaglijk als mijn rug dus ik ben gestopt. Afgelopen week elke dag wel de huisarts geprobeerd te bellen maar die vindt het blijkbaar niet nodig terug te bellen waardoor ik maar nsaid's in huis heb gehaald voor de pijn. Antibiotica kan ik nu niet krijgen dus wat kan ik nu nog wel doen? De pijn in de buik is wel minder maar toch...

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Heel goed dat je bent gestopt met ketamine! Want dat had de zaak nog erger kunnen maken. Hopelijk en waarschijnlijk ben je op tijd, want het kan grote vormen aannemen. Zoals bloedverlies bij de urine en een blaas die kapot gaat. Ook de darmen geven problemen maar kennelijk neemt het al wat af gelukkig.

De huisarts bereiken kan moeilijk zijn. Kan iemand je daarbij helpen? Je moet volhouden en op z'n minst de assistente bereiken om een afspraak te kunnen krijgen.  Neem paracetamol i.p.v. nsaid's vanwege risico op bloedingen in het maag darmkanaal. Voorlopig dan. Bij zichtbaar bloedverlies bij urine of ontlasting ga je naar de Spoedeisende Hulp.

Als je last hebt van verslaving bel je de verslavingszorg okee? 

 

Succes!

Mvg,

Gerard A

drugsarts 

 

13 april 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG