Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik gebruikte dagelijks ketamine en deed regelmatig in het weekend speed of ghb erbij dit 4 jaar lang. Gelukkig ben ik nu al een tijdje clean. Maar ik maak me erge zorgen over de gevolgen van mijn oude levensstijl. In mijn tussenschot zit een groot gat, de reuk is erg afgenomen, het doet nog steeds heel veel pijn. Ook mijn gebit is erg verslechterd, meer gaatjes, tandpijn en gehemelte is aan een kant beduidend dunner. Mijn gezicht ziet nog steeds grauw en nog steeds veel last van acne. Mijn vraag: Hoe komt het dat andere mensen die langer gebruiken en meer geen last hiervan kunnen hebben en op internet vind ik alleen oorzaken door coke maar ik zelf denk dat het door de ketamine komt omdat ik dat zoveel heb gebruikt. En tips zijn zeker welkom.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Een tijdje clean , schrijf je. Ik denk dat een paar maanden last houden niet gek is na deze schade. Dat gat moet je echt even aan een KNO arts laten zien. Een plastisch chirurg kan het weer dicht maken. Ga ook naar je tandarts en maak er een mooi herstel traject van. Nu je gestopt bent kun je mooi de tijd gebruiken om op te knappen.  Je moet de waarheid onder ogen komen, en laten zien of er geen ontstekingsresten meer zijn. 

Speed, coke en ketamine kunnen allemaal schade geven bij zo vaak gebruiken. De één heeft meer last dan de ander, omdat iedereen verschilt. Qua bouw, qua dosering en frequentie, qua combineren van gebruik, qua weerstand. De tips heb je boven kunnen lezen. 

Veel succes!

Mvg,

Gerard A

drugsarts 

23 april 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG