Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hi, mijn vraag is: lost 3mmc op in water? Via een goede website heb ik 3mmc poeder gekocht en afgewogen hoeveelheid in water gedaan. Het poeder lost geheel op tot een heldere vloeistof. Nu lees ik op een site dat 3mmc niet goed oplost in water, dus twijfel ik of het poeder wel 3mmc is. Eigenlijk moet je het laten testen in een lab, maar antwoord op mijn vraag brengt al wat duidelijkheid.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

3-mmc is oplosbaar in warm/heet water. Dat jouw poeder oplost in water wil niet zeggen dat er niet ook andere stoffen in kunnen zitten. Bij een testservice langs gaan kan je dus nog steeds belangrijke informatie opleveren.

Wat is eigenlijk de reden dat je 3-mmc op wilt lossen in water? Soms wordt het gedaan om het beter te kunnen doseren in bijvoorbeeld een neusspray. Het wordt ook wel eens gedaan om 3-mmc in te kunnen spuiten. Dit wordt slammen genoemd. Aan slammen zitten veel grotere risico's dan aan andere manieren van inname. Slammen is veel verslavender en er is een veel groter risico op overdoseren.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd

28 mei 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG