Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste , Ik wil aankomend festival 4FMA gaan gebruiken aangezien ik niet groot fan ben van het ‘waus’ zijn van XTC , nu heb ik dit bij de smartshop gekocht en heb ik over de dosering gelezen op internet. Zal een lage dosis de mogelijke gevaren beperken ? En klopt het dat ik het goed begrijp dat je het best niet kan bij pakken met 4FMA ? Groet,

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je wilt 4-FMA nemen en hebt je al ingelezen over risico's en doseringen. Je wilt weten of een kleine dosis de risico's beperkt en of het verstandig is om bij te nemen met 4-FMA.

Er is nog weinig onderzoek is gedaan naar de risico's van 4-FMA. Toch kunnen we wel al aannemen dat een kleinere dosering ook kleinere risico's met mee brengt. Dit is met alle andere drugs ook zo. Het risico zal nooit nul zijn. Ook niet met een kleine dosis.

Wanneer je een op een avond bijneemt, zullen schadelijke stoffen langer in het lichaam aanwezig zijn. Hierdoor is er langer kans op meer schade. Bijnemen is dus risicovoller. Specifiek bij 4-FA, een verwante stof waar al wat meer onderzoek naar is, rapporteerde gebruikers veel meer bijwerkingen en nadelige effecten wanneer er bijgenomen was. Bijvoorbeeld: slapeloosheid, hoofdpijn en extreme katers. Hoe dat bij 4-FMA zit is niet helemaal duidelijk. Je bent je eigen proefkonijn door het uit te proberen.

Sjoerd

13 juli 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG