Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Na het gebruik van mdma wordt ik altijd erg misselijk helaas. Kan je dan metoclopramide aan het einde van de avond slikken om de misselijkheid tegen te gaan? Of is het slim om dit medicijn van tevoren al in te nemen om misselijkheid tegen te gaan? Kan je een anti-emetica überhaupt combineren of is dat gevaarlijk? Ik heb ook maagbeschermend geprobeerd maar dit werkt ook niet. Hebben jullie misschien ook andere tips tegen deze misselijkheid?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

In veel gevallen wordt de misselijkheid veroorzaakt door een te hoge dosering. Maar het kan ook persoonlijke gevoeligheid zijn. Meer info vind je terug bij onze veelgestelde vragen. Over de combinatie Metoclopramide en xtc schrijft onze arts het volgende: Van deze combinatie zijn geen nare wisselwerkingen te verwachten. Behalve als je bijwerkingen van het medicijn zou hebben.

Een alternatief is door de xtc rectaal in te brengen. Mensen die op deze manier innemen geven wel aan het wat dieper in te moeten brengen, zodat het beter opgenomen wordt. Deze manier van inname kan ook irritaties aan je darmen veroorzaken. Zeker als je een harde pil of grove kristallen inbrengt. Snuiven is ook nog een optie, maar dat is erg pijnlijk. Daarnaast duurt het effect vaak ook wat korter. Eigenlijk is het allemaal niet echt optimaal.

Succes en een hartelijke groet,

Dion

21 juli 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG