Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste hulpverlener, De laatste tijd heb ik al bij de minimaalste inspanning onwijs last van overmatige zweet aanvallen en deze zijn zo erg dat mijn hele kleding doorweekt van het zweet is. De aanleiding ervan is waarschijnlijk mijn drugsgebruik en probeer nu dus ook wel echt te minderen. Maar zijn er veder nog tips waardoor ik kan zorgen dat het verminderd. Ik voel mij er echt een junkie door en weet niet zo goed wat ik moet vertellen als mensen er naar vragen. Hopelijk dat u wat tips heeft hiervoor, onwijs bedankt alvast voor u reactie!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Sorry voor het late antwoord na de vakantie.

Het is mogelijk dat je altijd al sneller en meer zweette dan gewenst, dan heb je daar een aanleg voor. Maar inderdaad kunnen veel medicijnen en drugs het ook opwekken. Angst trouwens ook. 

Dermatologen hebben heel wat behandelingen. Daar kom je via de huisarts. Maar het is inderdaad een slimme keuze om de drugs eerst te minderen. En verder behoudende maatregelen te nemen zoals het toch gaan accepteren en meerdere kledingstukken mee te nemen, koeling zoeken etc. 

Succes!

Mvg,

Gerard A

drugsarts

06 september 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG