Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

hallo kan je mdma kristallen, als je ze helemaal tot poeder vermaalt en dan oplost in water en dan op een a4tje laat opdrogen zo innemen? eigenlijk net als lsd en heeft het dan dezelfde werking als ik wel de doseringen weet of droogt het uit ofzoiets? mvg [naam verwijderd]

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je wilt MDMA oplossen en druppelen op papier zodat de inname vergelijkbaar wordt als bijvoorbeeld zegels LSD. Interessante vraag. Met welke reden wil je dit doen?

Een gebruiksdosis MDMA kan ongeveer 100 milligram zijn. Een gebruiksdosis LSD kan ongeveer 100 microgram zijn. In milligrammen is dat 0,1. In dit voorbeeld is de gebruikershoeveelheid MDMA dus 1000 keer zo zwaar als een gebruikershoeveelheid LSD. Je zal dus een flink groter stuk papier nodig hebben om de MDMA op te verdelen. Het is mogelijk om te doen, maar erg praktisch is het waarschijnlijk niet.

LSD zegels worden trouwens meestal van bepaald vloeipapier gemaakt. Dit kan de vloeibare lsd makkelijker opnemen en maken dat de lsd beter verdeeld zit over een vel. Wanneer je normaal printerpapier gebruikt, kunnen er meer 'plassen' vloeistof ontstaan. Hierdoor krijg je delen van het papier die meer drugs bevatten dan andere. Niet handig dus. Dit verhoogt de risico's.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd

26 augustus 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG