Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Helaas heb ik na 2 jaar ketamine vrij geleefd een terugval gehad van 3 weken en me weer erg laten gaan. Nu gaat het plassen weer goed maar heb ontzettend last van mijn nieren. Helpt het afbouwen als ik de ketamine oplos in thee ? Is dit ook beter voor mijn Nieren ? Ik probeer sinds de krampen niks meer te nemen en beperk mijn gebruik heel erg maar soms kan ik de pijn niet meer uithouden. Groetjes

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Dank voor je bericht, want het kan een moeilijke erkenning zijn als je terugvalt. Terugval is helemaal niet erg, het hoort bij verslaving. Alleen is het top als je een terugval kort kan laten duren oor het niet alleen hier, maar ook bij je begeleiders te melden. Als je ie niet hebt doe je dat bij je huisarts. Want dit gebruik is lichamelijk gevaarlijk. Sommigen moesten hun blaas laten weghalen door ketamineverslaving.

Ik lees dat je probeert te minderen maar nog niet gestopt bent? Oplossen in thee maakt niet uit. MInderen wel. Stoppen is het allerbeste. Als je dat ook wil maar het lukt niet, laat je je even opnemen bijvoorbeeld. Laat sowieso de werking van je nieren checken bij de huisarts. Dat kan door middel van bloed- en urineonderzoek. Ook kun je dan andere pijnstillers krijgen dan ketamine.

Mvg,

Gerard A

drugsarts

 

 

01 oktober 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG