Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik ben al een tijdje aan het gebruiken. Maar ik weet dat ik ook geen grenzen ken. Nu voel ik me al langere tijd ziek. Ik voel me grieperig ik niest veel Heb last van veel en dikke slijm in mijn keel Grote wc gaan is een ramp. En de geur ook. Spierpijn hartkloppingen. Pijn tussen de borsten. Vaginale problemen. Het lijkt op een verzakking. Maar de dokters zeggen dat alles normaal is.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Wat vervelend dat je last hebt van je lijf. Je denkt zelf dat het veroorzaakt wordt door het gebruik. Mag ik vragen wat je gebruikt, hoe vaak en sinds wanneer? Dan kan ik beter inschatten of de klachten die je hebt inderdaad passen bij je gebruik. 

Gebruik kan voor verschillende lichamelijke klachten zorgen. Het beste advies wat ik je kan geven is dan ook om te stoppen, of, als dat niet lukt, je gebruik te minimaliseren. Gebruik put je lijf uit. Als je een lange periode achter elkaar gebruikt lukt het je lijf niet goed om te herstellen, terwijl dat juist wel is wat je wilt. Als je het lastig vind om te minderen of stoppen dan is er op verschillende manieren ondersteuning mogelijk bij de instellingen voor verslavingszorg.

Je geeft aan dat de dokters zeggen dat alles normaal is. Weten de dokters van je gebruik? Mogelijk maakt het verschil als ze weten dat het door iets anders veroorzaakt kan worden, dan kunnen ze iets specifieker kijken?

Sterkte in ieder geval.

Groet,

Celeste

 

19 oktober 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG