Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste lezer, ik heb zondag xtc gebruikt en de dagen daarna hier niks van gemerkt kwa dip ofzo. nu heb ik sinds donderdag last van hartkloppingen en maag en darmklachten verder een benauwd gevoel en ik zweet veel. Moet ik me zorgen maken of is dit gwn door de drugs. verder heb ik ook al twee dagen niet gegeten omdat ik totaal geen eetlust heb

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Deze klachten vallen onder de (verlengde) dinsdagdip na XTC. Ze zijn vervelend maar gaan eigenlijk vrijwel altijd uit zichzelf helemaal voorbij. Wat je kunt doen om sneller te herstellen is het volgende:

Probeer toch wat te eten en drinken. Kies gezonde voeding. Krijg je geen vast voedsel binnen probeer dan een smoothie / fruitshake. Probeer voldoende te slapen. Focus je niet op je klachten. Zoek afleiding en ontspan. Je zult merken dat je klachten snel minder worden. 

Evalueer voor jezelf waarom je deze dip zo sterk hebt. Heb je teveel genomen? Gecombineerd? Nachten doorgehaald? Je kunt de kans op een dip de volgende keer verkleinen door je dosis laag te houden en niet te combineren met andere drugs. Laag betekent niet meer dan 1 a 1,5 mg per kg lichaamsgewicht van geteste XTC. Weeg je dus 70 kg dan neem je niet meer dan 70 a 105 mg.

Tot slot zijn sommige mensen gevoeliger voor de dip dan anderen. Bijvoorbeeld mensen met stemmingsklachten, angsten of mensen die hypochondrisch zijn aangelegd.

Heb je nog vragen stel gerust nog een vraag.

 

Met vriendelijke groet,

Ronald 

19 oktober 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG