Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste, Ik heb vorig weekend 23 oktober voor het eerst mdma gedaan dit was zo een 300-400mg. De dag erna ook geblowed en lachgas gebruikt. Nu bijna een week later nog steeds buikpijn. Als ik heb gegeteb is het weer weg maar heb dit nog steeds iedere ochtend. Hoe kom ik hier van af?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Wat vervelend dat je buikpijn hebt na gebruik van xtc, wiet en lachgas. Het is nu een aantal dagen sinds je de vraag stelde. Hoe is het nu met je?

Gebruik van xtc geeft een behoorlijke aanslag op je lichaam. Buikpijn is een veel voorkomend onderdeel van de kater van gebruik. Rust en regelmaat is op dit moment het belangrijkst voor je herstel. Zorg dat je voldoende slaapt en dat je gezonde voeding binnen krijgt. Voor de rest heb je vooral tijd nodig om weer te herstellen. Houden de klachten volgende week nog aan? Neem dan ook even contact op met je huisarts om andere oorzaken uit te sluiten.

Ga je na deze ervaring nog een keer xtc gebruiken? Er zijn een aantal dingen die je kan doen om de kans op klachten na gebruik zo klein mogelijk te maken. Je schrijft dat je 300 - 400 mg MDMA in hebt genomen. Dat is een ontzettend hoge dosering. Een richtlijn met doseren is 1 tot 1,5 mg per kilo lichaamsgewicht. Wanneer je bijvoorbeeld 80 kilo bent is dat tussen de 80 en 120 mg op een avond. Jij hebt zo'n 3 tot 4 keer zo hoog gedoseerd. Het is daardoor niet gek dat je daar nu klachten aan overhoud. Laat altijd je drugs testen zodat je weet hoe sterk je pillen zijn. Je weet dan ook direct of er vervuilingen in je pillen zitten.

Sjoerd

05 november 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG