Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, Vandaag heb ik mijn DTP en Rabiës vaccinatie ontvangen. Vanavond ben ik van plan om aan de 2cb te gaan. Voor zover ik lees is hier geen wisselwerking tussen en beïnvloedt het de werking van deze vaccins niet. Is dit correct?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Van andere drugs zoals XTC is beter bekend dat het de weerstand tijdelijk kan verlagen na gebruik. Dit betekent dat het immuunsysteem dat ook je antistoffen aanmaakt bij vaccinaties tijdelijk wat minder werkt en het zou dus kunnen dat de werking van het vaccin dan minder is. In dat geval kunnen ook de bijwerkingen van het vaccin zoals bijvoorbeeld zwelling, griepachtige verschijnselen en hoofdpijn verergeren. Over 2C-B is veel minder bekend. Mogelijk is dit effect ook wat minder van toepassing ten opzichte van bijvoorbeeld de meer traditionele uppers XTC, speed en coke.

Je moet wel met het volgende rekening houden. Omdat het tripmiddel is, is het extra belangrijk dat je goed voelt vooraf en tijdens de trip. Dus je wilt jezelf checken op bijwerkingen van de vaccinatie. Die wil je uitsluiten anders is de set niet gunstig genoeg om te gaan trippen. Dan is de kans op een bad trip namelijk te groot.

Met vriendelijke groet,

Ronald

21 januari 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG