Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb 3-4 dagen geleden wat drugs genomen, over een periode van 12h een joint wat 1 pill xtc en wat crack gedaan. Ik was met iemand die daar allemaal ervaring mee had en vertrouw dus alles ging goed. Ok wat veel in een maar er gebeurde niets heel speciaal vond ik zelf. Nog eens een goeie 12h erna was ik flauwgevallen thuis twee keer na elkaar omdat ik bij de eerste keer mss wat snel opstond. En de rest van de dag kon ik blijna niet stappen zonder mij terug zwak te voelen en bijna flauw te stappen. Na dat de drugs zelf was uitgewerkt voelde ik me gewoon niet echt heel speciaal terug dus dacht dat alles goed was. Nu zo lang daarna flauw vallen vind ik raar en als ik nu een dutje ofoz wil doen dan val ik precies terug een beetje flauw en word alles wazig. Ik heb hoofdpijn en voel me heel erg moe. Komt dit door die drugs of heb ik een andere probleem en zou ik naar de dokter gaan

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je hebt een aantal dagen geleden wiet, xtc en crack gebruikt. De middelen hadden maar weinig effect op je. Pas na gebruik voelde je een aantal effecten. Je voelt je vermoeid, duizelig en hebt hoofdpijn. Je wilt weten of dit door de drugs komt of een andere oorzaak heeft.

Drugsgebruik kan heel goed de oorzaak zijn van je klachten. Vooral crack en xtc kunnen echt een uitputtingsslag voor het lichaam zijn. Je hebt tijd nodig om hiervan te herstellen. Dit kan zeker een aantal dagen duren. Gaan de klachten niet weg, ga dan wel langs bij je huisarts.

Crack is een middel dat door veel gebruikers gezien wordt als 'een brug te ver'. Het middel kent grote acute risico's en wordt als zeer verslavend beschouwd. Je schrijft dat je maar weinig effect ervaarde. Onderschat crack evengoed niet. 

Sjoerd

 

27 juni 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG