Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste, Ik heb een vraag over truffels. Hoe groot acht u de kans dat ik HPPD krijg van een zeer lage dosering truffels? En heeft u tips om HPPD te voorkomen? Alvast dank voor jullie andwoordt.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

HPPD is gelukkig een heel zeldzame bijwerking na het gebruik van psychedelica. Een eenduidig antwoord over hoe groot de kans is op HPPD na truffels is niet tot nauwelijks te formuleren. Dit hangt van veel factoren af. Zo kan iemand persoonlijk gevoeliger zijn, kan het te maken hebben je gemoedstoestand, historie en frequentie van gebruik en ook met de sterkte van de truffels. Wat ik wel kan meegeven, zijn een aantal tips om bepaalde risico's te beperken. Compleet voorkomen is niet mogelijk, daar je de keuze maakt om truffels te gebruiken is het ook zaak om de risico's die het met zich meebrengt te accepteren. 

Om in ieder geval de kans op risico's te verkleinen kun je het beste onze pagina over met tips en info over truffels een doorlezen. Mocht je daarna nog vragen hebben, wees welkom om ze te stellen!

Vriendelijke groet,

Calvin 

27 juni 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG