Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hey, Ik heb een vraag over het blowen. Ik ben 16 en blow al ongeveer 3 jaar. Ik heb ongeveer 1 week geleden goed geblowd en daarbij ook nog extra’s gedaan om het high gevoel te versterken. Rond 2 uur in de nacht was ik een joint met hasj en wiet aan het roken met vrienden en ik zat al op het punt om in mijn eigen wereld te komen dus ik zei tegen mijn vrienden van ik ga even Netflix kijken. Nadat ik een serie had opgestart begon mijn hart snel en mega hard te bonken. Na 5 minuten was het zo erg dat ik het zelf in mijn hoofd voelden en het lijkte precies of het harder en harder ging bonken in mijn hoofd het voelde precies aan of ik een mega hard prikkelend gevoel had in mijn hoofd. Dit is de eerste keer dat dit gebeurd en het was een angstig gevoel precies dat mijn hoofd zou ontploffen. Ik weet dus niet wat het was maar misschien dat jij mijn vraag kan beantwoorden.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Dat is wel een vervelende situatie. Wat bedoel je precies met extra's gedaan? Meer geblowd, of iets anders? De klachten die je hebt passen erg bij het hebben van een bad trip. Oftewel angstig worden. Misschien heb je dat niet direct bewust een angstig gevoel. Maar je lichaam geeft wel duidelijk de signalen van een angstreactie. Dat noemen we een bad trip.

Een bad trip kan altijd voorkomen als je drugs gebruikt. Als je gevoelig bent voor angst of veel stress ervaart, is de kans groter. Ook als je sterke soorten rookt, veel blowt of als je jong bent is die kans groter.

Hoe gaat het nu met je? Als je nog last hebt van klachten, check even onze tips op de pagina over angst. Hou er verder rekening mee dat je door deze ervaring gevoeliger bent voor het opnieuw krijgen van een bad trip. Het beste is om minstens drie maanden even helemaal geen drugs te gebruiken. Zo kan je lichaam even helemaal tot rust komen.

Groet,

Dion

01 juli 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG