Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, Ik ga het kort houden. Ik ben iemand met veel psychische problematiek en helaas na een tijd sober te zijn geweest heb ik helaas terugvallen in binge gebruik. Wat voor impact dit heeft, is wel te bedenken en helaas is de nodige hulp ver te zoeken. Nu is het zo dat ik na een binge, een paar dagen niet had gebruikt en probeerde alles weer op de rit te krijgen zoals gewoon en met de insteek dat ik echt niet meer wou drinken heb ik mijn antabus/refusal een halve tablet, naltrexone, die ik gewoon slik ingenomen. Ook mijn topiramaat. Door gebeurtenussen heb ik helaas verkeerde keuze gemaakt, om toch te drinken en heb ik cocaïne genomen. Naast eeen brandend gevoel in mijn hooofs was er eerst niks, alleen nu heb ik erstige steken op mijn borst, spier spasme, misselijk, pijn in mijn ogen wat ik vaker heb, hoge hartslag in rust, diarree en de lijst gaat door. Hiernaast kan ik amper praten maar wel typen en brand mijn hoofd heel erg en heb ik koud zweet. Ik weet dat dit kan komen door de antabus maar ik heb vaker gedronken met dit middel… Hoe slecht het ook is. Kan dit wat anders zijn? Mijn ontlasting is al een paar dagen zwart en ik houd ook al langer vocht vast. Ik ben de laatste weken vaker teruggevallen in drank zonder medicatie. Kan dit een combinatie zijn van mijn lichaam die iets aangeeft? Moet ik me zorgen maken of gaat dit weg… Groeten

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

De genoemde verschijnselen passen inderdaad bij Antabus verschijnselen, bij de overstimulatie door coke en bij de kater. En bij de combinatie van de drie. 

Maar de zwarte ontlasting vereist meteen artsenbezoek. Het kan heel waarschijnlijk bloed uit de maag zijn. Ga dat dus nu even snel doen! De rest gaat weer bijtrekken. 

Succes!

Mvg,

Gerard A

drugsarts

18 juli 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG