Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

hallo ik heb momenteel 2mmc 2f-ketamine 5- mmpa en alpha-pihp ik vind de alpha- pihp te vies om te snuiven nu heb ik geen ervaring met hardrugs roken en kan ik niet echt op internet vinden of je alle poeders kan roken en wat voor pijpje je dan nodig hebt en hoe dat roken via een pijpje werkt of hoe chinezen werkt. ik ben op zoek naar duidelijke uitleg kan ik de a-pihp roken? kan je alle poeders roken? en zo niet hoe weet je wat je wel kan roken en wat niet wat voor pijpje heb ik nodig en hoe werkt zon pijpje of hoe moet je chinezen ik gebruik eigenlijk voornamelijk desingerdrugs

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

A-PiHP is een zogenaamde Nieuwe Psychoactieve Stof (NPS). Over de werking en risico's van dit middel weten we nog helemaal niets. Vermoedelijk heeft het wat overeenkomsten met alfa-PvP. Omdat daar heftige gezondheidsincidenten mee geweest zijn en we er gewoon nog niks over weten, raden we het gebruik van A-PiHP af.

Niet elk poeder is te roken of te verdampen. Je weet bijvoorbeeld niet of jouw drugs als zout- of basevorm is. Drugs roken of verdampen kan nog een verslavender effect hebben. Ook kan het mogelijk meer schadelijk zijn voor je lichaam. Wil je het tegen ons advies in toch gaan verdampen of roken, neem dan even contact op met onze collega's van Mainline.

Met hartelijke groet,

Dion

 

10 augustus 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG