Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hi, Ik heb maandag geblowd en hij kwam best heftig binnen en anders dan normaal. Ik ben best wel een ervaren blower zeg ik zonder trots. Maar nu heb ik sinds maandag de hele tijd het gevoel dat luchtbubbels/schokjes in mijn hoofd alsof ik in een lift zit. Normaal gesproken ken ik dit als ik ketamine en xtc combineer met elkaar dat ik van deze symptomen last krijg maar nooit van het blowen. Is dit erg?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Wat een vervelende ervaring. Dat hoeft niet erg te zijn. Je kent het effect wanneer je ketamine en xtc combineert. Het kan zijn dat door blowen, je flashbacks ervaart. Een trigger voor zulke flashbacks kan zeker zijn door blowen. Hier kan je niet zoveel aan doen.

Ervaar je behalve deze klachten ook andere klachten? Voel jij je vreemd of anders? Voelt je lichaam anders dan normaal? Heb je het idee dat je 'gevoel' anders is? Dan zou het mogelijk ook met derealisatieklachten te maken kunnen hebben. Maar als jij behalve de luchtbubbels geen klachten hebt, zou ik hier niet verder naar gaan zoeken of je zorgen om maken! Alleen als je deze klachten wel herkent, kan je even onze pagina over derealisatie lezen.

Schokjes in het hoofd kunnen een aantal oorzaken hebben. Het komt bijvoorbeeld voor bij sommige medicijnen. Gebruik jij medicijnen, bijvoorbeeld voor angstklachten of somberheidsklachten? Dan is het wel belangrijk om even met de arts te spreken hierover. Een andere oorzaak kan een overdosering van xtc (MDMA) zijn. Check even goed onze site over doseren van xtc.

Groet,

Dion

11 augustus 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG