Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, ik werd n keer staand gehouden op n Parkeer plaats na dat ik een joint had gerookt, de auto stone helemaal blauw en de agent had gelijk door wat er Gaande was. Hij vroeg mij een speeksel test te doen, dus deed ik dat terwijp ik knetter high was streste ik hem helemaal omdat ik dacht dat die dus positief zou verschijnen. Maar dus bleek de speeksel test negatief te zijn. Hoe kan dit? Ik zag me rij bewijs voorbij flitsen. (mijn mond was wel helemaal droog compleet droog. Dit is mijn enige verklaring ^^ Zou niks anders kunnen bede Ken, hebben Jullie een iedee Misschien?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je geeft aan dat het vrij recent was dat je geblowd had toen je de speekseltest kreeg.  

Speekseltesten testen op de aanwezigheid van THC. Een reden waarom de speekseltest negatief zou kunnen uitslaan, is vanwege de hoeveelheid THC in de joint die jij gerookt hebt. Gemiddeld zit je na het roken van een hele joint op 150 microgram THC per liter bloed en daalt dit heel snel na een aantal uren tot onder de 3 microgram.  

Ook heeft jouw metabolisme een invloed op de waardes THC die aangetoond kunnen worden.  Een menselijke fout speelt tot slot ook een belangrijke rol bij vals-positieve uitslagen.

Mvg,

Mascha

21 maart 2023
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG