Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik had een vraag over 3MMC Ik heb wel eens wanneer ik 3mmc neem dat mijn borsten mega hard gaan opzetten, gewoon groeien en pijnlijke het lijkt dan alsof ik ongesteld moet worden maar dit niet is, ik heb dit soms ook bij cocaïne, hoe komt dit? Ik moet wel over een week ongesteld worden. Ik heb het niet altijd maar wel vaak rondom de periode van me menstruatie en vroeg me dit dus af.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag.

Rondom je menstruatie kan het zijn dat je borsten gevoeliger zijn dan anders. Dit komt doordat je als vrouw verschillende hormonen in je bloed hebt. De hoeveelheid hormonen is wisselend. De klieren in de borsten zijn juist gevoelig voor die hormonen, wat ervoor kan zorgen dat er spanning en daardoor gevoeligheid in de borsten ontstaat. 

3-mmc behoort tot een groep drugs die van invloed kunnen zijn op allerlei hormonen, dus ook de hormonen waar je borsten gevoeliger voor zijn. Daarnaast kun je door het gebruik van middelen dingen intenser ervaren/voelen. Dit kan ook een reden zijn dat je dit bewuster meemaakt dan wanneer je niet gebruikt. 

Niet zo gek dus. Mocht je heel veel last krijgen kun je altijd even langs de huisarts gaan en die ernaar laten kijken. 

Groet,

Celeste

28 maart 2023
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG