Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik gebruik sinds kleine 3maanden strumazol voor snelle schildklier , volgende week gaan we naar een festival en willen we toch iets gebruiken. Ik wil blauwe buisjes gebruiken, ik voel me verder helemaal top dosering is verlaagd van 30MG naar 10MG kan dit???

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Eerst kijk je inderdaad naar bijwerkingen van Strumazol. Vaak komen voor: allergische huidreacties en gewrichtspijnen. Soms dalen witte bloedlichaampjes waardoor je vatbaarder wordt voor infecties. Jij lijkt die niet te hebben en je bent ook nog eens gedaald in dosering.

Er zijn geen andere wisselwerkingen te verwachten. Je hoeft dan alleen maar te kijken naar drug, set en setting: zorg dat je weet welke dosering je neemt (let op dat is bij blauwe buisjes een probleem!); zorg dat je goed in je vel zit, dus ook geen bijwerkingen hebt en geen klachten van de ziekte van Graves. En tot slot, zorg vor een aangename omgeving, gezelschap en een drugsvrije 'bijzitter' is altijd een lekker idee.

Dit maakt dat er geen extra risico's naast de normale risico's zijn te verwachten.

Weet je 100% zeker wat je blauwe buisjes bevatten en heb je ze laten testen? Blue 69 en andere buisjes met vloeistof zouden vaak volgens de verkoper MDMA of een mix van alcohol, speed, MDMA en GHB moeten zijn. Dat is per definitie risicovol combinatiegebruik. In de praktijk zien we op de testservice dat de hoeveelheid van de verschillende stoffen zeer varieert. Vaak bevat Blue niet eens alle stoffen die er in horen te zitten of zelfs een totale andere (onbekende) stof. Dit maakt gebruik daarom erg risicovol. Wij raden gebruik van deze vloeistoffen af. Als je toch wilt gebruiken, ga dan in ieder geval naar de testservice. 

Mvg,

Gerard A

drugsarts 

02 juni 2023
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG