Pagina kop
Componence Asset List

VRAAG

Hoi, na een stevige bad trip heb ik de klachten die hier in het forum voorkomen. Depersonalisatie en paniekaanvallen,bijna niet kunnen slapen,neerslachtig en niet gemotiveerd,trek in junkfood,oogklachten met name floaters en dubbelzien,totaal flatline van libido en erectie. Ook vroeg klaarkomen zit hierbij. Vroeger had ik hier dus nooit last van sinds de nare trip die waarlijk een nachtmerie was dus wel. Nu had ik gelezen over een laag serotine niveau en daar kan ik mij gelijk in vinden. Ik zocht wat op het web en vond dit terug : griffonia simplicifolia kan dit helpen of is het op zen minst het proberen waard? Misschien is het wel zeker een laag niveau in de hersenen? Hou me op de hoogte. Fijne avond!

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: Jurjen43

Beste vraagsteller,

Wat goed dat je contact met ons zoekt! Lijkt me erg lastig om hier mee te moeten leven. Er zijn verschillende oplossingen voor de klachten waar jij mee te maken hebt. Er is ook zeker mogelijkheid op herstel! Echter vraag ik me af of een voedingssupplement de oplossing gaat bieden. Je denkt dat het te maken heeft met een laag serotonine niveau. Zelf denk ik dat het niet zo zeer met de huishouding van serotonine te maken heeft. Dat gezegd te hebben, vraag ik me af of het jou zal helpen. Aan de andere kant: zolang je niet de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid overschrijd, kan het waarschijnlijk weinig kwaad.

De klachten die je ervaart zijn zeker niet leuk, maar wel 'normaal'. Veel mensen met depersonalisatie en/of paniekaanvallen ervaren deze klachten. Dat je depersonalisatie en/of paniek ervaart is een natuurlijke reactie van het lijf. Je lichaam heeft de badtrip als levensbedreigend beschouwd en heeft hiervoor de 'natuurlijke' reactie van depersonalisatie ingezet. Deze reactie is een soort zelfbescherming. Net als de paniekaanvallen. 

Graag wil ik je een mogelijke andere oplossing aanbieden. Jij bent namelijk zeker niet de enige met klachten als deze. Hiervoor hebben wij het landelijke spreekuur partydrugs opgericht. Onze drugsarts heeft regelmatig gesprekken met mensen in jouw situatie en helpt hen om weer volop in het leven te kunnen staan. Een leven zonder paniekaanvallen, weer gemotiveerd zijn, het kunnen krijgen van een erectie is allemaal weer mogelijk. Ik wil je dan ook vragen om contact op te zoeken met Gerard. Dat kan via de bovenstaande link.

Wat soms wel verleidelijk kan zijn, maar zeker je herstel in de weg staat is om in de aankomende tijd (andere) drugs, alcohol, nicotine of caffeine te gebruiken. Je wilt in deze situatie je lichaam rust geven. Vooral jezelf rust geven en afleiding zoeken is een belangrijke. Wil je meer tips? Lees dan onze pagina over tips bij DPS.  

Ook zijn er andere mogelijkheden om hierin ondersteuning te krijgen. Je kan bijvoorbeeld naar je huisarts of contact zoeken met de praktijkondersteuner van de huisarts. Soms kan de huisarts ook een doorverwijzing geven om in contact te komen met een psycholoog of psychiater. Natuurlijk ben je ook vrij om ons voor vragen nog eens te contacten! Ik wil je in ieder geval veel succes wensen met de problemen waar je mee zit, lijkt mij erg lastig!

Met hartelijke groet,

Dion

 

24 mei 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG