Pagina kop
Componence Asset List

VRAAG

haay ik zit met iets. ik kom vaak in hongerije. en daar roken ze een bio dat de werking van wiet na doet. je wordt 10 tot 30 min zwaar stoned. wij als nederlanders zouden der zelfs dood van kunnen gaan. ik weet dat het bestaat uit tabak en een gemicaal. bio herbal kunnen jullie mij daar meer over vertellen ?!?!

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 7943

Beste vraagsteller,

Ik ken de merknaam niet. Maar het zou heel goed synthetische cannabis kunnen zijn. Dat komt over de wereld voor in tientallen verschillende merknamen. Spice is de meest bekende naam. Het ziet er vaak een beetje uit als een kruidenmengsel. Het ruikt ook helemaal niet naar wiet. Het komt meer voor in landen met een streng drugsbeleid waar wiet bezit/handel zwaar gestraft wordt, omdat synthetische wiet vaak niet onder een drugswet valt. En Hongarije is ook een land met een heel streng drugsbeleid.

Synthetische cannabis moet je heel erg voor oppassen. Het kan heel erg sterk zijn. Verschillende soorten synthetische cannabis verschillen extreem in sterkte. Risico's zijn vaak nog onbekend. Er zijn diverse verhalen van ernstige gezondheidsincidenten. Lees meer bij onze info over synthetische cannabis. Wij raden het gebruik af!

Verder vond ik dit artikel dat het op dit moment speelt in Hongarije: http://hungarytoday.hu/news/synthetic-drugs-hungary-sitting-ticking-time-bomb-threatening-shatter-society-says-journalist-24916

Mvg,

Ronald 

20 april 2016
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG