Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoe kan het toen ik 1leintje natte speed nam Dat het eerder voelde als een overdosis xtc terwijl ik geen groot leintje naam plus ik had ide zelfde speed vaker gebruikt En hoe kan het dat je van 3cm of 6apd niet normaal vaag word ik hallucinate er zo zwaar op terwijf bij xtc Enzo sta ik alleen strak en ben vrolijk

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Ik vind het wat lastig om je vraag te lezen. Hopelijk begrijp ik je goed. Zo niet, laat je het mij dan weten? Je schrijft dat je natte speed snoof en je hiervan hallucineerde. Speed (=amfetamine) kan je beter eerst laten drogen voordat je het snuift. Natte speed is namelijk veel ongezonder omdat er nog allemaal chemicaliën in zitten.

Weet je zeker dat het speed was wat je snoof? Heb je het laten testen? Het lijkt erop dat het poeder niet (alleen) speed bevatte. Misschien zat er wel een tripmiddel in als 2c-b. Je kan namelijk niet zomaar hallucineren van speed. Tenzij je al dagenlang wakker bent van speed of andere drugs. Of wanneer je het gecombineerd hebt met 6-apb, mdma of een andere drug. Ook kan het veroorzaakt worden wanneer je gevoelig bent voor psychosen. Hiervoor kan je de pagina: drugs set en setting eens lezen.

Verder zie ik dat je nog erg jong bent. Wanneer je op jonge leeftijd veel drugs gebruikt, kan dit je persoonlijke ontwikkeling in de weg staan. Ook loop je een hogere kans op een verslaving. Jouw hersenen zijn nog volop in ontwikkeling. Wanneer je drugs gebruikt, kan dit de groei van je hersenen beïnvloeden. Wat is voor jou de reden dat je op deze leeftijd al ervaring hebt met deze middelen? Zet je het misschien in om je wat beter te voelen? Of om te ontsnappen aan vervelende gevoelens? Het kan helpen om hier met iemand over te praten. Je kan bijvoorbeeld naar de huisarts gaan. Hij of zij kan je hierbij helpen. Hij/zij mag niet zomaar aan je ouders vertellen dat je contact hebt gezocht of dat je iets gebruikt.

Ik hoop je vraag zo beantwoord te hebben. Zit je nog met vragen of heb ik je niet goed begrepen? Laat het gerust weten.

Met hartelijke groet,

 

Dion

20 november 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG