Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Drie jaar geleden heb ik een sleeve operatie gehad en gister voor het eerst truffels geprobeerd. Deze heb ik fijn gekauwd en doorgeslikt met een slok thee. Hierdoor werd ik erg misselijk (ongeveer 10 minuten na inname) en heb ik een gedeelte van de truffels uitgebraakt. Dit braken was volledig onvrijwillig en niet tegen te gaan. Kwam dus niet alleen door de smaak. Daardoor was de trip ws minder heftig dan verwacht, al heb nog steeds een leuke trip gehad. Wat kan ik doen in het vervolg om het braken te voorkomen?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Je hebt last gehad van misselijkheid en braken na het nemen van truffels. Wat vervelend! Dit zijn bekende klachten bij het gebruik van paddo's en truffels. Wij verwachten niet dat je sleeve operatie hier invloed op heeft.

Je bent benieuwd hoe je de misselijkheid kan voorkomen. Sommige mensen worden altijd misselijk, de ander soms en weer anderen nooit. Dit is dus persoonsafhankelijk. Meestal door het op een lege maag te nemen, is de kans minder groot. Verder zijn er geen trucs om de misselijkheid te voorkomen.

Als je de volgende keer gaat gebruiken en ben je erg bezig met de misselijkheid van de vorige keer? Dan is de kans op een bad-trip groter. Gebruik dus alleen wanneer jij je geen zorgen maakt en verder lekker in je vel zit. Hoe dat kan? Dat staat op onze pagina over de drugs, set en setting. Probeer trouwens de volgende keer ook een lagere dosis.

Heb je verder nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat het gerust weten.

Met hartelijke groet,

Dion

24 december 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(6 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG