Pagina kop
Componence Asset List

VRAAG

Heb zwaar het vermoeden dat mijn dochter ghb gebruikt.wat kan ik het beste doen.zij woont niet bij mij en is 16 jaar oud.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Goed dat je even contact zoekt. Als moeder zal jij je wel erg druk maken! Je hebt vermoedens dat je dochter ghb gebruikt. Wat zijn de signalen die je ziet? Waarop zijn je vermoedens gebaseerd? Het is voor mij lastig om je te helpen via de mail / website. Ik ga je wat algemene informatie geven. Wil je wat specifieke informatie? Dan kan je altijd nog eens contact zoeken met ons. Ook kan je als ouder, altijd advies krijgen bij de regionale instelling voor verslavingszorg. Zij zijn gespecialiseerd en bieden regelmatig ondersteuning aan ouders. Hier vind je een overzicht van instellingen zodat je vrijblijvend contact kunt opzoeken met een instelling bij jou in de buurt.

Bekijk ook eens de pagina met tips voor ouders van Drugsinfo. Je schrijft dat je vermoedens heb maar het niet zeker weet. Hoe is de vertrouwensband met je dochter? Door met haar het gesprek aan te gaan, kan je ontdekken of zij daadwerkelijk ghb gebruikt. Woont zij bij haar vader? Heb je dit al eens met hem besproken? Het delen van je vermoedens kan zeker helpen om dit samen proberen aan te pakken.

Met hartelijke groet,

Dion

25 januari 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG