Pagina kop
Componence Asset List

VRAAG

Ik wil een keer 2cb doen alleen ik moet nog even wachten op een vriendin want we hadden t beloofd, nou wil een andere vriendin lsd aankomend weekend met me doen, heeft het dan impact op mijn 2cb trip als ik die zegmaar een week later doe? Of eerst 2cb en dan lsd een week later?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Ik verwacht niet dat de 2c-b en lsd trip elkaar beïnvloeden. Althans, de stof niet. Een flinke 2c-b- of lsd trip kan wel behoorlijk intens zijn. Waarna je de tijd nodig hebt om de indrukken te verwerken. Het feit dat je nog bezig bent met het verwerken van de eerste trip, kan je tweede trip weldegelijk beïnvloeden. Je hebt eerder kans op een bad-trip. Aldus de drugs, set en setting.

Daarnaast lees ik dat je het beloofd had om met iemand te gebruiken. 'Beloven' een drug te gebruiken, met name bij tripmiddelen, vind ik wel tricky. Je weet namelijk nooit hoe jij je die dag voelt. Heb je een verkoudheid? Heb je slecht geslapen? Er zijn zoveel factoren die jouw 'set', je lichamelijke of geestelijke gesteldheid, beïnvloeden. Een kleine verandering in je stemming, of een ongunstige of onveilige omgeving kan grote gevolgen hebben tijdens een trip. Zeker wanneer je lsd gebruikt, of 2c-b in een hoge dosis. Wat ik hiermee bedoel, is dat je het beste alleen kan gebruiken wanneer jij je 100% geestelijk en lichamelijk in orde voelt en de omgeving veilig is en goed voelt. 

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat het gerust weten.

Met hartelijke groet,

Dion

 

01 februari 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(3 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG