Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, Mijn eerste XTC ervraring was op 4 januari. Dit beviel me goed. Maar afgelopen weekend heb ik vrijdag en zaterdag ook weer xtc gebruikt. Vrijdag 3 kwart pil en 3 vinger toppen MDMA en zaterdag 1 pil en 3 vinger toppen MDMA. Maandag en dinsdag voelde ik de dip goed hangen. Nu is het woensdag en ik voel me nog steeds een beetje sloom, moe en heb een beetje hoofdpijn. Is dit normaal? Aanstaande zaterdag is het Hardbass en wilde ik eigenlijk ook xtc gebruiken (afgelopen weekend was eigenlijk niet de bedoeling en een beetje dom..) maar ik wil geen hersenschade oplopen. Zou ik dit weekend op hardbass nog xtc kunnen gebruiken( Max 2 pillen)? Of is dit echt gevaarlijk? Zo niet, wat kan ik de komende dagen doen om mijn lichaam genoeg rust te geven, de schade te beperken en de dip te verminderen? Met vriendelijke groet!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Sorry wij waren niet in staat om zo snel te antwoorden vlak voor Hardbass maar ik geef nog wel even antwoord op jouw vraag.

Als je de risico's van XTC wilt beperken moet je niet vaker nemen dan eens per 2 a 3 maanden. Doe je dat niet, dan nemen de risico's toe. 

De 2 tot 3 maanden die overal geadviseerd wordt, is met reden. Als je die periode korter maakt, in jouw geval 1 week, dan is de schade die je daarmee mogelijk aanbrengt en de kans op klachten naderhand aanzienlijk groter. Daarnaast bestaat de kans dat je feestje minder leuk is, omdat je je serotoninebron hebt uitgeput en dus nog niet volledig hersteld kan zijn. XTC blijft het leukst als het speciaal is. Als je alle feestjes speciaal probeert te maken met XTC, is geen enkel feestje meer speciaal.

Mvg,

Ronald

12 februari 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(5 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG