Pagina kop
Componence Asset List

VRAAG

Hallo, heb al enkele keren getript door truffels, ik heb dit tot nu toe altijd gedaan in een rustige omgeving, maar ik wil het een keer op een fuif doen, mijn vriend zegt dat ik het niet zou moeten doen omdat hij zegt dat het gevaarlijk kan zijn maar ik zou het wel echt heel graag eens een keer op een fuif doen. Zou ik dit kunnen doen ? Ik ben niet verslaafd en ben nooit verder gegaan dan wiet & truffels en heb ook geen behoefte aan iets anders dan dat

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Je vraagt je af of je een keer truffels kan doen op een feest. Dit zou je kunnen doen. Zelf twijfel ik of dit handig zou zijn.

Truffels worden vaak niet als partydrug gebruikt. Dit komt omdat het soms overweldigend kan zijn, zelfs voor 'ervaren' gebruikers. Dit middel is heel afhankelijk van de set en setting. Met wie je bent en waar je bent dus. Een feest kan natuurlijk een heel grote invloed zijn op je trip. Er zijn daar heel veel prikkels zoals lichten, drukte, mensen, geluid. Dit kan goed gaan, maar dit kan ook minder goed gaan. Als je op een feest bent kan je niet makkelijk even naar een vertrouwde omgeving als het niet lekker gaat. Ook afhankelijk van wat voor feest het is, kan je minder makkelijk naar een rustige omgeving. Dus als het niet lekker gaat kan het zijn dat dit een heel vervelende ervaring wordt.

Ik hoop dat dit je verder helpt in je keuze.

Met vriendelijke  groet,

Jurjen

27 februari 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG