Pagina kop
Componence Asset List

VRAAG

Ik heb zaterdag een feestje en zou graag een keer op een feestje drugs willen gebruiken, maar er is altijd kans dst ik een huis urine drugs test krijg. Die kan aantonen: ampfetamine, mdma, coke, morfine en keta. Wat voor drugs zou ik kunnen gebruiken om toch onder deze test uit te kunnen komen?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller, 

Wanneer er altijd een kans is op een urinetest is er ook altijd een kans dat de afnemers van de urinetest er achterkomen dat jij drugs gebruikt hebt.

Je geeft al aan welke drugs op gezocht zal worden dus dan is het redelijk duidelijk welke drugs niet zullen worden aangetroffen met deze test. Hou er rekening mee dat veel uppers die een amfetamine achtige structuur hebben ook positief kunnen scoren op amfetamine dus die vallen ook af. Je kunt een nieuwe vraag stellen als je het wilt weten voor een bepaald middel.

Ook zit er enig verschil in hoe lang het duurt voordat bepaalde drugs uit jouw lichaam/urine verdwijnen. Zie onze pagina hierover. sommige drugs blijven dus lang aantoonbaar in urine.

Mocht je toch met iets gaan experimenteren wil ik je meegeven dat goed voorbereiden en kennis hebben over het middel belangrijk is voor een fijne ervaring. Over elke drugs hebben wij een uitgebreide pagina's over de effecten, risico's en veel tips hoe je risico's kunt beperken (klik hier). Daarnaast hebben wij een pagina over drugs, set en setting. In het kort is dit welke drugs je neemt, waar je het neemt en hoe je je voelt. Dit zijn drie belangrijke basisvoorwaarden voor een prettige ervaring.

Vriendelijke groet, 

Calvin 

06 maart 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG