Pagina kop
Componence Asset List

VRAAG

ik rook al en tijdje en moet binnenkort plassen voor als ik pis dan ben ik positief is er iets wat kan doen om mijn pis te vervalsen niet iemand anders laten pissen maar andere mogelijkheid zo snel graag antwoord aub groeten

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je zegt dat je al enige tijd rookt. Ik ga er vanuit dat dit om cannabis gaat. Wanneer iemand voor een keer cannabis rookt dan is dit minimaal een week tot twee weken aantoonbaar in je urine. Wanneer er sprake is van regelmatig/veel blowen dan kan cannabis wel een maand aantoonbaar zijn in je urine.

Omdat wij merken dat er mensen zijn die gevaarlijke dingen uitproberen om sneller drugs uit hun bloed of urine te krijgen vertellen wij wat wel en wat niet werkt. Ga geen gevaarlijke middelen inslikken zoals bleekwater drinken. Dat werkt niet en is gevaarlijk. Ga ook niet gevaarlijk veel water drinken. Mensen kunnen overlijden na het drinken van teveel water en de gevolgen daarvan.

Wat wel werkt zijn de volgende punten. Je kunt schone urine inleveren,  hetzij van jezelf hetzij van een ander. De leeftijd van urine is niet aan te tonen. Om te zorgen dat die bewaarde urine lichaamtemperatuur heeft kun je het in een condoom tegen je lichaam dragen voor enige tijd.

Sporten en goed eten helpt ook. De stofwisseling wordt hiermee versneld en daardoor vermindert de periode waarin drugs kunnen worden aangetoond. Bij een calorierijke voeding wordt ook de stofwisseling versneld. Stevig sporten en het nemen van calorierijk voedsel vergroten de kans op het gewenste resultaat. Het houden van een vermageringsdieet vertraagt de stofwisseling.

Een andere tip is om je urine in te leveren nadat je al geplast hebt. De eerste urine van de dag bevat de meeste afvaltstoffen van drugs. Er blijven dus minder aantoonbare resten van drugs over als je al een aantal keer geplast hebt.

Je kunt evengoed pogen om je urine te verdunnen door voor de test enkele glazen water te drinken. Dit kan ervoor zorgen dat de waarde van drugs net onder de detectie limiet zit. Drink niet zoveel dat je misselijk wordt. Het is gevaarlijk om te overdrijven en te veel water te drinken. Het heeft geen zin om enkele dagen erg veel water te drinken. Het is zelfs levensgevaarlijk om extreem veel water te drinken. Er zijn mensen overleden door het drinken van teveel water. Waterintoxicatie of watervergiftiging ontstaat wanneer een teveel aan water en te weinig elektrolyten (zouten) worden ingenomen. Waterintoxicatie wordt vaak onderschat omdat men niet gelooft dat ook water in grotere hoeveelheden giftig kan zijn. Laboratoria en professionele drugstesten meten kreatinine om te zien of urine is verdund. In verdunde urine zit namelijk te weinig kreatinine. Men kan het kreatinine gehalte verhogen door vanaf drie dagen voor de test veel rood vlees te eten. De waterachtige kleur van verdunde urine kan men veranderen door enkele dagen voor de test 50 - 100 milligram vitamine B2 en B12 (bijvoorbeeld een B-complex) en vitamine C te nemen.

Als laatste tip: vaker urineren. De volgende voedingswaren bevorderen het vaker urineren: koffie, cranberrysap, ijsthee. kruidenthee, cola, grapefruit. Neem weinig zout.

Let op: al deze tips kunnen zorgen voor een snellere daling van de drugswaarden in je urine maar zorgen er niet met 100% zekerheid voor dat het compleet verdwijnt. De belangrijkste factor is de hoeveelheid tijd tussen blowen en de urinetest. Dus als je bijvoorbeeld in de avond ervoor een joint rookt en daarna al deze tips uitvoert zul je de dag erna evengoed positief testen op een urine test.

Ik hoop dat je vraag hiermee voldoende beantwoord is en mocht je nog meer informatie willen, vraag het gerust!

Vriendelijke groet, 

Calvin 

 

 

13 maart 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG