Pagina kop
Componence Asset List

VRAAG

Ik gebruik sinds kort mdma en Ketamine. laatst gebruikte ik dit tegelijk en dit ging niet zo goed. Ik kreeg last van een bloedende neus en een lamme leuter. Bij mijn vrienden ging dit wel goed en ze willen het nu weer doen. Wat moet ik doen? MVG

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Je woordkeuze heeft mij wel doen laten lachen ;-). Maar wel vervelend dat je dit ervaren hebt. Een bloedneus kan door vele dingen ontstaan. Wanneer je snuift raakt je neusslijmvlies geïrriteerd. Sommige mensen hebben een gevoeliger neusslijmvlies dan anderen. Sommige mensen krijgen zelfs spontaan bloedneuzen!

In jouw geval denk ik dat het gevoelig is, of al wat geïrriteerd was. Drugs wordt, in tegenstelling tot bij medicijnen, niet in een schone omgeving gemaakt. Je neus schoonmaken na gebruik, zeker als je een bloedneus hebt gehad, kan helpen om infecties te voorkomen. Dat kan makkelijk door een zoutoplossing in de vorm van een neusspray te gebruiken.

Erectieproblemen komen veel voor bij het gebruik van uppers. Het wordt ook wel een stim-dick genoemd. Bij het gebruik van uppers raken je spieren erg aangespannen. Daarom is het moeilijk om een erectie te krijgen. Vaak is de penis ook wat kleiner dan normaal. Alsof het heel koud is. Des te hoger je doseert, des te moeilijker het is om geil te worden en/of een erectie te krijgen. Voor doseeradvies, lees onze pagina over xtc.

Wat je dus kunt doen om dit volgende keer te voorkomen is laag doseren en niet combineren met andere drugs.

Ik hoop zo je vraag beantwoord te hebben. Heb je toch nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Stuur gerust nog eens een berichtje.

Met hartelijke groet,

Dion

08 maart 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG