Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

hoe kan ik zo snel mogelijk mijn THC uit de urine krijgen?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Omdat wij uit ervaring weten dat er mensen zijn die gevaarlijke dingen uitproberen om sneller drugs uit hun bloed of urine te krijgen vertellen wij wat wel en wat niet werkt.

Ga geen gevaarlijke middelen inslikken zoals bleekwater drinken. Dat werkt niet en is gevaarlijk. Ga ook niet gevaarlijk veel water drinken. Mensen kunnen overlijden na het drinken van teveel water en de gevolgen daarvan.

Wat wel werkt zijn de volgende punten. Je kunt schone urine inleveren,  hetzij van jezelf hetzij van een ander. De leeftijd van urine is niet aan te tonen. Om te zorgen dat die bewaarde urine lichaamtemperatuur heeft kun je het in een condoom tegen je lichaam dragen voor enige tijd.

Sporten en goed eten helpt ook. De stofwisseling wordt hiermee versneld en daardoor vermindert de periode waarin drugs kunnen worden aangetoond. Bij een calorierijke voeding wordt ook de stofwisseling versneld. Stevig sporten en het nemen van calorierijk voedsel vergroten de kans op het gewenste resultaat. Het houden van een vermageringsdieet vertraagt de stofwisseling. Een andere tip is om je urine in te leveren nadat je al geplast hebt. De eerste urine van de dag bevat de meeste afvaltstoffen van drugs. Er blijven dus minder aantoonbare resten van drugs over als je al een aantal keer geplast hebt.

Je kunt evengoed pogen om je urine te verdunnen door voor de test enkele glazen water te drinken. Dit kan ervoor zorgen dat de waarde van drugs net onder de detectie limiet zit. Drink niet zoveel dat je misselijk wordt. Dus maximaal enkele glazen. Het is gevaarlijk om te overdrijven en te veel water te drinken. Het heeft ook geen zin om enkele dagen erg veel water te drinken. Het is zelfs levensgevaarlijk om extreem veel water te drinken. Er zijn mensen overleden door het drinken van teveel water. Waterintoxicatie of watervergiftiging ontstaat wanneer een teveel aan water en te weinig elektrolyten (zouten) worden ingenomen. Waterintoxicatie wordt vaak onderschat omdat men niet gelooft dat ook water in grotere hoeveelheden giftig kan zijn. Laboratoria en professionele drugstesten meten kreatinine om te zien of urine is verdund. In verdunde urine zit namelijk te weinig kreatinine. Men kan het kreatinine gehalte verhogen door vanaf drie dagen voor de test veel rood vlees te eten. De waterachtige kleur van verdunde urine kan men veranderen door enkele dagen voor de test 50 - 100 milligram vitamine B2 en B12 (bijvoorbeeld een B-complex) en vitamine C te nemen.

Als laatste tip: vaker urineren. De volgende voedingswaren bevorderen het vaker urineren: koffie, cranberrysap, ijsthee. kruidenthee, cola, grapefruit. Neem weinig zout.

Al deze tips zorgen voor een snellere daling van de drugswaarden in je urine maar zijn geen garantie dat het compleet verdwijnt als het kort geleden is dat je gebruikt hebt. Dus als je bijvoorbeeld in de avond een joint rookt en daarna al deze tips uitvoert zul je de dag erna waarschijnlijk evengoed positief testen op een urine test.

Ik hoop dat je vraag hiermee voldoende beantwoord is en mocht je nog meer informatie willen, vraag het gerust!

Vriendelijke groet, 

Calvin 

 

 

 

19 maart 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(9 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG