Pagina kop
Componence Asset List

VRAAG

Ben sinds vandaag op deze website veel te weten te komen, bedankt hier voor. Goed bezig! Viel me alleen op dat nog geen enkele keer heb gezien dat iemand reageert op jullie antwoord, of aanrader, of hoe het nu met ze gaat.. Ze stellen een vraag, krijgen een antwoord & daarna niks... Word dit afgeschermd voor ons? Of reageren mensen gewoon niet meer nadat ze antwoord hebben gehad. Ookal hebben jullie vaker vrage, om meer te weten te komen welke situatie ze zitten, of lichamelijke gesteld heid enz.? Hoe zit dit? Groet

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor het compliment.

Soms vragen wij gebruikers om een reactie of om ons op de hoogte te houden van hun ervaringen. Dat doen ze niet altijd en er gaat vaak best veel tijd over. Hierdoor zijn er dan meestal al weer tientallen nieuwe vragen & antwoorden gepubliceerd. Het gebeurt bovendien ook vaker per e-mail dan via de website. Dus dan publiceren wij dat niet.

Wij stellen het wel altijd erg op prijs omdat uitwisseling van informatie en het delen van gebruikerervaringen voor ons waardevol zijn om goede voorlichting te blijven geven.

Groetjes,

Ronald 

20 maart 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG