Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb vroeger, zo rond mijn twintigste, enkele tientallen keren LSD gebruikt.(Althans, daar ga ik van uit; van iets wat je koopt op de zwarte markt weet je natuurlijk nooit precíes wat het is!) En ik heb daar bepaald geen spijt van. (Met name niet van de 'sunny explo's', kleine, fel oranje en een beetje korrelige tabletjes waar je verschrikkelijk high van werd. Ik meen me te herinneren dat van deze tabletjes werd beweerd dat ze 400 microgram LSD zouden bevatten. En dat zou best wel eens waar kunnen zijn geweest. Ik heb er wel eens twee tegelijk genomen en - geheel in overeenstemming met wat jullie op de website beweren - het effect ervan was niet anders dan dat ven een enkel tabletje.) Vandaag kwam ik er toevallig achter dat het gebruik van LSD weer een beetje in de mode lijkt te komen, met name door het boek van Michael Pollan. Dit doet bij mij de vraag rijzen: stel dat ik na een halve eeuw abstinentie weer eens een tripje zou willen maken, hoe kom ik dan op een veilige manier aan (bijvoorbeeld) LSD? Zou een arts een recept voor LSD kunnen uitschrijven? Overigens: de informatie die jullie geven op jullie website over LSD komt geheel overeen met mijn ervaringen. Ik heb geen enkele keer het idee gehad dat er lulkoek werd verkondigd. (Dit mogen jullie als een compliment beschouwen. :-) )

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Ten eerste bedankt voor het compliment. Onderzoek naar psychedelica als medicatie is inderdaad weer terug van weg geweest. Het staat nog wel in de kinderschoenen. Een arts zal het niet zomaar een recept meegeven. Alleen bij onderzoeken wordt er nog mee geëxperimenteerd. 

LSD is een middel dat op lijst 1 van de Opiumwet staat. Bezit en handelen in LSD is daarom illegaal. Je bent dus nog steeds op de zwarte markt aangewezen. Wij verspreiden daarom geen informatie over het kopen van LSD.

Je vraagt specifiek over de aankoop van veilige LSD. Je kan tegenwoordig LSD laten testen. Door één zegel in te leveren kan worden getest of het echt LSD en er geen vervuilingen in zitten. Door twee zegels in te leveren is er een kans dat het ook kwantitatief wordt getest. Dan kan worden gezegd hoe sterk de LSD is. Dit raad ik aan om te doen. Landelijk kan dit maar voor twee samples per week dus soms lukt kwantificeren niet (meteen). Je kunt in overleg met de testmedewerker hierover. Dit is dus de meest veilige manier om je LSD te checken.

Succes!

Met vriendelijke groet,

Sjoerd

26 maart 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG