Pagina kop
Componence Asset List

VRAAG

Mijn vriendin en ik doen wel eens LSD. We halen het bij een betrouwbare bron en we weten dus 100% zeker dat het zuivere acid is. Echter heb ik tijdens de trip wel eens, dat rond het gebied van mijn middenrif de hele boel lijkt te verkrampen. Ik heb dan echt moeite met ademen op dat moment en ik ga door de grond van de pijn. (Leuk joh, drugs)... we zorgen tegenwoordig ook altijd dat we in ieder geval een benzo in huis hebben voor wanneer dit zich voordoet. Dit is een gebleken oplossing, want het neemt na inname van zo'n benzo altijd redelijk snel af. Mijn vraag is echter: wat zou dit kunnen zijn en waardoor zou het kunnen komen? Verder leef ik wel gewoon gezond, eet gezond en sport erg vaak. Kunnen jullie mij van een antwoord voorzien? Grt. E.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Deze klachten vormen geen typische complicatie van LSD bij mijn weten. In theorie kan het zijn dat er aanwezige spanningen in het lijf onder een vergrootglas worden gehouden en enorm versterkt. Want LSD opent deuren naar het onbewuste en verandert èn versterkt deze waarnemingen. Het feit dat een benzo helpt, wijst ook in deze richting. Het geeft spierontspanning en angstverlaging. Het is niet uitgesloten dat het vòòraf innemen van de benzo het ook kan voorkòmen. 

Andere vragen mijnerzijds zouden zijn of je de klachten eerder hebt gehad in je leven en of er (on) bewuste spanningen bekend bij je zijn.

Met vr grt

Gerard A

drugsarts 

15 april 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG