Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoe kan het dat ik van een bommetje 3mmc de volgende dagen geen dip heb? Ik heb eigenlijk nergens last van maar ga net zo lekker als een xtc pil.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

3-MMC staat voor 3-Methylmethcathinone. Het is een variant op 4-MMC, wat even populair is geweest onder de naam Mephedrone. Het zijn beide synthetische cathinonen met enigzins gelijkende effecten. Was het wel 3-MMC? Heb je het zelf laten testen? Zo niet, dan kan het van alles zijn geweest.

Misschien heb je laag gedoseerd en ondanks de 'trek' die je kunt krijgen niet bijgenomen. Prima maar weet wel dat het ontbreken van een kater niet betekent dat het veilig is.

Bij Cathinonen zie ook juist dat mensen snel tolerantie opbouwen, dus meer nodig hebben voor hetzelfde effect, en daardoor in combinatie met heftige trek te vaak of te veel gaan gebruiken.

3-MMC kan ook zeker een heftige kater geven. Cathinonen zijn sowieso heftig voor je lichaam. Op internet kun je ervaringen lezen van gebruikers. Die zijn divers. Bij synthetische cathinonen melden gebruikers vaak het risico op ernstige problemen met hart en bloedvaten en die sterke cravings (trek in het middel).

Het lijkt qua effect op MDMA, maar wat de risico's en de schade op zowel de korte als de lange termijn is, kunnen we je niet vertellen. Er is nog geen onderzoek gedaan naar deze stof en je bent dus zelf proefkonijn als je dit neemt.

Mvg,

Ronald

03 mei 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(5 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG