Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo iedereen, Ik zou even de volgende vraag willen stellen: Is het verstandig om MDMA te mixen met ketamine ? En ook aan de mensen die dit lezen en ervaren zijn hoe voelt het effect en wat zijn de minder leukere ervaringen? Of Is dit een echte afrader? Mvg

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Buiten het feit dat combineren altijd extra risico's met zich meebrengt is dit een vrij risicovolle combinatie. We delen drugs in drie categoriën in: stimulerende, verdovende en hallucinerende drugs. Van mdma is bekend dat deze drug zowel stimulerend als hallucinerend werkt. Ketamine werkt zowel verdovend als hallucinerend. Wat je in je lichaam dan teweeg brengt is dat er meerdere signalen naar het hele lichaam gestuurd worden. Daarnaast zorgt het dubbele hallucinerende effect dat je sneller verward raakt en de controle kunt kwijtraken. Dit komt bovenop de "normale" risico's die afzonderlijk mdma en ketaminegebruik met zich meebrengen.

Check onze pagina's over de risico's van ketamine en mdma om jezelf goed in te lezen voordat je een van beide (of beide) gaat proberen. 

Mocht je uiteindelijk de keuze maken om het wel te combineren, doseer laag en zorg dat je goed van te voren uitgerust bent en rust erna ook goed uit. Geef je lichaam de kans om op het gemak te herstellen. Ik hoop dat je genoeg informatie hebt gekregen om een goede afweging te maken.

Vriendelijke groet,

Calvin 

28 mei 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG