Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Goeden dag op hardshock heb ik 1 pil van 200 mg . Een halve gram pep en een havle 2cb gebruikt Alleen sinds zondag heb ik een appart gevoel in mn darmen. Ik heb niet zo veel eetlust en heb nu een moeilijke spijsvertering. Als ik naar de wc zit moet ik ook zo hard drukken tot dat ik rood word.. Ik heb namelijk zondag nacht wel mn hele maag leeggekotst met gal toen ik te hard ging Ik heb de volgende dag wel goede voedingstoffen ingenomen om mn lichaam weer op peil te houden Is dit ernstig Mvg

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Wat vervelend dat je met deze klachten zit. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken. Problemen met de spijsvertering en ontlasting komen wel vaker voor. Het is dus niet ernstig. Ik denk in de geval dat je misschien ook wat uitgedroogd bent.

Door gewoon gezond te eten (veel vezels!) en voldoende water (2 liter) te drinken zullen je klachten vanzelf weggaan. Probeer toch gewoon te eten, ookal heb je geen eetlust. Als je moeite blijft houden met poepen ga dan even langs de huisarts.

Verder ben je te hard gegaan op de drugs die je gebruikt hebt. Je schrijft dat je xtc, pep en 2c-b hebt gebruikt. De hoeveelheden zijn behoorlijk hoog. Het is dus niet zo gek dat je wat vervelende klachten krijgt. Zeker niet wanneer je ook combineert, dat geeft namelijk onvoorspelbare effecten. Ga je in de toekomst weer gebruiken? Check dan even de pagina's over mdma, amfetamine en 2c-b over hoe je risico's kan beperken bij drugsgebruik.

Ik hoop je zo vooral gerustgesteld te hebben. Heb je toch nog vragen? Laat het ons gerust weten.

Met hartelijke groet,

Dion

06 juni 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG