Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Goeiedag, Terzijde dat ik deze vraag ergens anders wellicht zou moeten stellen wil ik weten of ik kan uitsluiten of mijn huisgenoot, welk al jaren aan de Methadon zit, mij dat (reden achterwegen, begrijp t ook niet nmlk) stiekem ook toedient, in mn biertje, eten e.d. Voel me al maanden anders dan voorheen, gebruik graag een witje en pilsje soms jointje, maar voel dat er wat mist, daarnaast ondervind ik lichamelijke klachten zoals belezen mogelijk gerelateerd aan Methadon. Bloedtest ligt voor de hand maar zal dat uitsluiting geven? Bovendien waar zal ik dat laten doen? Wat zijn de mogelijke gevolgen voor mij als blijkt dat t waar is? Tips welkom, geen last van paranoia ivm coke btw alvast bedankt

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Wat vervelend dat jij je anders voelt dan voorheen. Je geeft aan dat je lichamelijke klachten hebt. Welke zijn dit precies? En kan jij je omschrijven hoe jij je nu anders voelt? Met deze informatie kan ik een wat betere inschatting maken.

Drogeren in Nederland gebeurt gelukkig bijna nooit. Als mensen het doen, is het vaak met een doel. Bijvoorbeeld om iemand te verkrachten of te beroven. Wat zou voor jouw huisgenoot een reden zijn om dit bij jou te doen? Zonder reden lijkt het mij onwaarschijnlijk dat hij je drogeert, maar uitsluiten kan ik het natuurlijk ook niet.

Lichamelijke en geestelijke klachten kunnen ontstaan door alcohol- en drugsgebruik. Maar klachten kunnen ook zomaar ontstaan. Lichamelijke klachten kunnen ook ontstaan als je geestelijk niet lekker in je vel zit. Maar zoals ik eerder schreef, kan ik je daar meer over vertellen als je mij laat weten waar je precies last van hebt.

Je kan inderdaad een drugstest laten doen als je het zeker wil weten. Maar ik denk dat een bezoek aan de huisarts ook geen kwaad kan. Althans, als je wil weten waar je klachten vandaan komen. De arts kan ook even naar je bloed kijken op o.a. methadon.

Ik hoop je zo toch wat verder geholpen te hebben. Heb je nog vragen? Laat het ons weten.

Met hartelijke groet,

Dion

14 juni 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG