Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Goedemorgen! Ik heb afgelopen weekend van iemand een paar pipetflesjes met een rode dop gekregen. Er zit vloeistof in en er lijkt een tripje/lsd zegel in te zitten. Komt dit vaker voor? Ik vraag me af wat er in zit behalve lsd. Kan me niet voorstellen dat het 1 zegeltje is aangelengd met water o.i.d. Ook niet dat het puur is. Ik ga het sowieso opsturen om te laten testen, ik ben gewoon benieuwd of er info over is. Vriendelijke groet, Swim.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Er zijn mensen die aan microdosing doen. Zij denken dat door een lichte dosis van een tripmiddel, je bepaalde voordelen krijgt in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld een betere stemming of meer kunnen concentreren. Een techniek hiervoor is door water of vodka in een pipetflesje te doen en daar een zegel bij te stoppen. Na ~24 uur is de lsd opgelost in het water/vodka.  Op die manier kan je makkelijk doseren en je eerder vastgestelde dosis nemen.

Meer hierover is terug te vinden op www.microdosing.nl. Let op dat vanuit de wetenschap nog maar weinig bewezen is over het effect. Hier wordt wel onderzoek over gedaan. Onder andere door de Maastricht University. Dit kan je inderdaad laten testen. Belangrijk dan is om een gebruikshoeveelheid in te leveren. Ben je van plan in één keer het hele flesje in te nemen? Of vijf druppels? Lever dat dan in bij het testcentra.

Met hartelijke groet,

Dion

08 augustus 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG